Ruošiatės savo pirmajai nakčiai su tuo vieninteliu? Norėti atrodyti gerai apsirengus miego drabužiais nėra gėdinga. Jau seniai praėjo laikai, kai į lovą dėvimos sagomis puoštos pižamos ir 100 procentų medvilniniai naktiniai. Atėjo laikas paįvairinti vintažinio stiliaus šlepetes, marškinėlių tipo pižamas ir nėriniuotus chalatus.  Tai nereiškia, kad turėtumėte visiškai atsisakyti savo mylimos pižamos. Kai kurios moterys nori jaustis jaukiai apsirengusios naktinius drabužius, kitos tiesiog nori kažko šiek tiek kitokio, seksualesnio ir labiau ir patrauklesnio. Nors pižamos idėja mums paprastai asocijuojasi su plačiais ir laisvais miego drabužiai, mes galime pakoreguoti tą mąstyseną ir išsirinkti puošnius, padedančius mums jaustis gerai ir moteriškai, naktinukus. Nesvarbu, ar tai būtų šilkinis spandeksas, ar prancūziški tiesaus kirpimo naktinukai, tikslas visada yra maišyti komfortą su nepriekaištingos išvaizdos modeliukais, kurie padeda jaustis kaip žvaigždei lovoje.

Visapusiškas pasitikėjimas savimi

Kai atrodysite gerai ir jausitės dar geriau, spinduliuosite pasitikėjimą ir jo visiškai nieks nenugalės. Vilkėti seksualų naktinių drabužių komplektą taip pat reiškia ne tik atrodyti gerai kitam. Visi žinome, jog norint įtraukti pasitikėjimo į savo kasdienybę, kartais reiškia ieškoti mažų, bet reikšmingų būdų, kaip jaustis nuostabiai ir kartais tai reiškia apsivilkti kažką ypatingo tik sau. Seksualūs naktiniai padės Jums paimti viską į savo rankas, tapsite tikra bosė lovoje.

Romantiška atmosfera lovoje

Jaukios naktinės pižamos yra puiku, tačiau nėra nieko panašaus į šilkinius, švelnius ir seksualius naktinukus, su kuriais būtų pakankamai patogu užmigti iškart po aistringos nakties – ar netiesa? Nors tokioms progoms moterys renkasi seksualų apatinį trikotažą, kitoms jis dažnai gali būti bauginantis tyrinėti. Tad naktiniai drabužiai yra labiau prieinamas ir subtilus būdas įnešti šilumos į miegamąjį, paliekant tiek pat, jei ne daugiau, seksualinio patrauklumo. Jūsų išsirinktų naktinukų modelis yra svarbu, kadangi kaip ir su įprastais drabužiais, svarbu dėvėti naktinius, atitinkančius jūsų figūros tipą. Jei esate smėlio laikrodis, galite ieškoti audinių, priglundančių prie jūsų kūno linijų. Turi pilnesnę figūrą? Jei norite nenorite eksperimentuoti, rinkitės vidutinio ilgio naktinukus su subtiliais nėriniais. Moterys, turinčios tiesesnę figūrą gali eksperimentuoti ir rinktis dviejų dalių seksualius naktinukus.