Internetinių tinklapių kūrimas

Internetinių tinklapių kūrimas

Be technologijų, kurios susijusios su kompiuteriais, internetu, elektroninėmis komunikacijomis bei reklama internete, šiandieninis bei rytojaus verslas yra praktiškai neįmanomas. Internetinių tinklapių kūrimas greitai vystosi, nes tinklapiai — yra ateitis.

Internetinių tinklapių kūrimas reikalauja naujausių technologijų išmanymo. Kurdami WEB tinklapius mes naudojamės šiomis programavimo kalbomis ir technologijomis: HTML, XML, DHTML, JavaScript, ActionScript (Flash), JavaApplet, PHP, ASP, MySQL, SQL Server duomenų bazės, bei panaudojame ActiveX integraciją, kad padidinti produktų lankstumą.

Mes siekiame, kad mūsų teikiamos paslaugos — internetinių tinklapių kūrimas bei priežiūra — būtų aukščiausios kokybės.

Internetinių tinklapių kūrimas

Interneto tinklapių kūrimas — tai konvejeris, kuriame kiekviena stadija turi būti kokybiška. Pastovi naujų interneto tinklapių technologijų analizė ir darbo pasidalinimas, sudaro sąlygas kokybiškai įgyvendinti kiekvieną tinklapio kūrimo etapą. Kiekvienas interneto tinklapis gaunasi unikalus ir vienodai kokybiškas.

Tinklapių kūrimas

Interneto tinklapių kūrimas — pagrindinė Profio veikla. Turėdami daugybės metų bei bendravimo su įvairiais klientais patirtį, siūlome paslaugas, atitinkančias konkrečius poreikius:

1. Informacinio tipo tinklapių kūrimas – efektyvumas verslui : 0-10%.

2. Prekių ir paslaugų katalogų tinklapių kūrimas – efektyvumas verslui : 0-20%

3. Nuolat papildomo turinio informacinių tinklapių kūrimas – efektyvumas verslui: 5-30%

4. Konkrečių tikslinių auditorijų, jų problemų ir aktualių klausimų sprendimų tinklapių kūrimas – efektyvumas verslui:30-50%

5. Tinklaraščio, socialinių tinklų savybių turinčių tinklapių kūrimas, jose turinys įtakojamas tikslinės auditorijos, nuolat skelbiamos naujienos, aktualiausios problemos ir svarbiausi įvykiai dėstomi matomiausiose tinklapio vietose, siunčiami naujienlaiškiai su tekstine, vaizdine ar video medžiaga prisiregistravisiems nariams – efektyvumas verslui: 60-90%

Tinklapių kūrimas – mūsų sritis. „Profis“ ne tik greitai bei kokybiškai sukuria Jūsų poreikius tenkinančią svetainę, bet ir suformuoja Jūsų prekės ar paslaugos „veidą“, kuris tampa raktu į vykdomų pardavimų padidinimą bei gausesnį pelną. Plačiau apie tinklapių kūrimą.