Kaip veikia magnetinis langų valytuvas?

Lauko langų valymas iš vidaus gana dažnai virsta košmariška patirtimi, ypač jei gyvenate bute ar  daugiabutyje. Pavojus iškristi pro langą kartu su aukščio baime labiausiai privers jus atsisakyti šios užduoties. Ir būkime sąžiningi, kai labiausiai nenorite atlikti kokių nors darbų, esate linkę tai atidėti tiek, kiek galite. Bet kam kovoti, kai galite pasinaudoti šiuolaikiniais išradimais ir metodais, kurie nuolat atsiranda, kad atleistų mus nuo sunkaus darbo?

Magnetinis langų valytuvas yra vienas iš tų protingų prietaisų, kurie gali išspręsti jūsų dilemą. Jo pagalba sunkiai pasiekiamų langų kampų valymas virsta vaikišku žaidimu. Štai kaip sužinoti, ar šis mažas įrankis vertas jūsų investicijos. Kas yra magnetinis langų valiklis? Magnetinis langų valiklis – tai plastikinis įrankis su dviem magnetinėmis dalimis, kurios sulimpa iš abiejų lango pusių. Viena dalis iš vidinės pusės pagaminta su rankena, kurią galima laikyti, kad galėtumėte vadovauti valikliui. Saugumo sumetimais dauguma valiklių yra su virvele, kurios ilgis gali siekti šešis metrus. Prieš pradėdami naudoti įrenginį, prie lango turite pritvirtinti virvelę. Šis veiksmas būtinas, kad išorinis magnetas nenukristų, ir jūs galite pradėti.

Kaip tai veikia? Vienintelis dalykas, kurio jums reikia, be įrankio, yra kibiras, indų plovimo skystis arba universalus skystas valiklis ir šiek tiek alkūnių tepalo. Štai žingsnis po žingsnio proceso suskirstymas:

Šiek tiek valymo tirpalo įpilkite į kibirą drungno vandens. Jums nereikia naudoti langų plovimo priemonių. Išmaišykite vandenį, kad susidarytų burbuliukai. Šiam valymo būdui būtinas muilinas vanduo, nes jis leidžia įtaisui sklandžiai slysti lango paviršiumi. Atskirai panardinkite dvi magnetinių langų valiklių dalis į vandenį. Dar nesuklijuokite jų kartu (apie tai gausite paaiškinimą žemiau). Patrinkite kempinėles, kad susidarytų putos. Daugiau burbuliukų reiškia lengvesnį valymą su įrankiu. Sujunkite dvi dalis ir pradėkite valyti! Lėtai.