Suntos i Airija

Kaip greitai ir paprastai persiųsti daiktus į svetimą šalį? Jeigu jums reikia nusiųsti vieną ar kitą daiktą į Airiją arba Angliją, tuomet dabar tai padaryti tikrai paprasta. Yra nemažai patikimų siuntų firmų, kurios automobiliais ar autobusais greitai nugabens jūsų reikiamą siuntą į bet kurią Didžiosios Britanijos vietą. Jeigu manote, kad tokios paslaugos daug kainuoja, tuomet klystate – siuntos dabar yra siunčiamos už tikrai nedidelę kainą, kadangi muito mokesčiai nebėra tokie dideli, o įmonių tarpusavio konkurencija – nemaža.

Siuntiniai i Airija gali būti įvairaus dydžio – tai ir bagažai, lagaminai, krepšiai, gali būti pervežami ir gana trapūs daiktai. Dažniausiai, kaina priklauso nuo to, koks kiekis daiktų yra pervežamas, pamatuojami matmenys ir svoris. Jeigu naudojatės viena persiuntimo firma ilgai, tuomet greičiausiai gausite ir nemenkas nuolaidas. Jeigu jūsų siuntiniai i Airija turi būti dideli, tuomet nesijaudinkite, kadangi yra atsakingų firmų, vežančių itin didelius ir trapius daiktus, esant reikalui, daiktai gali būti persiunčiami per du kartus.

Taip pat galimos ir siuntos i . Nors paprastai jos gali užtrukti šiek tiek ilgiau, nei siuntiniai i Airija, kainos taip pat nėra didelės, o siuntiniai gali būt pervežami itin dideli. Viskas priklauso ir nuo to, per kiek laiko norite, kad jūsų siuntos būtų pristatytos – ekspresinis siuntimas kainuoja beveik dvigubai brangiau, tačiau tuomet daiktai bus pristatyti vos per vieną darbo dieną. Tai itin patogu, jei ketinate kraustytis, kadangi siuntų firma jums gali greitai padėti visus daiktus pervežti iš Lietuvos į Airiją per labai trumpą laiką. Šios firmos taip pat organizuoja ir keleivių pervežimą, todėl jei nenorite pirkti brangaus lėktuvų bilieto, galite važiuoti šių firmų organizuojamomis kelionėmis.