Automobiliu nuoma

Pašėlęs vakarėlis ant ratų: idėjos ir patarimai

Automobiliu nuoma
Automobiliu nuoma

Automobiliu nuoma visuomet būna aktuali tiems, kurie dievina tikrai gerus ir karštus vakarėlius. Juk pasileisti į svaiginančią kelionę kartu su draugais – tikras malonumas. Siūlome jums keletą idėjų, ką galite daryti važinėdami automobiliu išnuomotu, kad jūsų vakarėlis būtų kuo linksmesnis.

Teminiai apsirengimai

Jeigu mėgstate provokuoti ir šokiruoti, galbūt jus sudomins automobilio nuoma tam, kad galėtumėte po miestą pasivažinėti apsirengę keistais kostiumais. Galbūt esate girdėję apie žymų performerį ir provokatorių Remi Gailles, kuris Prancūzijoje jau daug metų atlieka daug su maskaradu ir visuomenės provokavimu susijusių pokštų. Juos filmuoja ir kelia į internetą. Tad ir jūs galite pasiskolinti kokią nors Remio idėją ir taip paįvairinti savo vakarėlį, kurio būtina atributika – automobiliu nuoma.

Įsivaizduokite, jeigu jūsų tema būtų ateiviai. Visi, į kelionę automobiliu pasiryžtantys žmonės turėtų apsirengti ateivio kostiumais. Jų nuoma taip pat yra visiems prieinama apranga. Tačiau svarbu ne tik jais apsirengti, bet ir mokėti tinkamai elgtis, įsijausti į savo vaidmenį. Jeigu garsiai rėksite, mėtysite pro langus alaus butelius arba klausysite įprastus popso šlagerius – atrodysite tiesiog kvailai. Tad susikaupkite ir apmąstykite savo veiksmus, kad automobiliu nuoma nenueitų veltui, ir jūsų pastangos tikrai atkreiptų visuomenės dėmesį.

Pirmiausia, sutarkime, kad jūsų automobiliu nuoma tai bus be stogo važiuojančios transporto priemonės, tarime kadilakas. Ten susėdę keturi ar penki ateiviai nekelkite įprasto įsiaudrinusiai porelei būdingo triukšmo. Jums reikėtų sugalvoti, kaip neva ateiviai kalbasi (galbūt kažkokia specialia gestų kalba) ir būtent taip tarpusavyje ir bendrauti. Be to, sudarykite įspūdį, jog tai jūs stebite aplinką. Galite turėti žiūronus arba foto aparatus, ir jais stebėti bei fiksuoti aplinką. Tai sukels keistą įspūdį, juk kaip tik jūs ir jūsų pigi automobiliu nuoma bei neįprasti kostiumai atkreips žmonių dėmesį, kaip tik jus tikriausiai daug kas ir bandys įsiamžinti ir rodys pirštais.

Kelionė po smagias vietas

Jeigu nenorite provokuoti žmonių, o automobiliu nuoma Kaune ar kitame gražiame mieste yra numatyta vakaro dalis, tuomet tiesiog pabandykite aplankyti svarbius miesto objektus, iš kurių tikrai galėtumėte išpešti bent lašą linksmybės. Kas gi tai galėtų būti?

Tegul automobiliu nuoma Siauliuose ar bet kur kitus jus nuveža į pačius geriausius restoranus. Jūs galite pasidaryti tarkime sriubų ragavimo popietę ir keliauti po visas miesto maitinimo įstaigas ir ten ragauti sriubas. Žinoma, tai nėra taip linksma, kaip tarkime jūros gėrybių  ragavimo diena, jeigu jūsų automobiliu nuoma – Klaipedoje. Taip pat nepamirškite ir desertų ragavimo. Kad ir kuriame mieste, kad ir kurioje šalies vietoje atsidursite, visada galėsite surasti, kur būtų galima užsisakyti nuostabių desertų, o iki jų nuvykti galbūt jums padės automobiliu nuoma Panevezyje.

Apie kokteilių ragavimą net nekalbame, nes tai – savaime suprantama. Tačiau turėkite omenyje, kad vairuoti neblaivam yra draudžiama, nes taip jūs rizikuojate savo ir artimųjų gyvybėmis. Tad, jeigu ketinate ragauti įvairius alkoholinius kokteilius, galbūt jums bus reikalinga mikroautobusu nuoma. Tai nepamainoma paslauga, itin patogi – tiesiog visi sulipkite į šaunų autobusiuką ir pasileiskite po barus, o gal viską darykite viduje.

Jeigu jus domina ilgalaike automobiliu nuoma, galbūt nebūtina užstrigti vienoje vietoje, viename mieste – tuomet pasidarykite smagią ir linksmą kelionę po visą Lietuvą. Automobiliu nuoma vestuvems jums bus itin paranki, jeigu norėsite gražių nuotraukų.