Moterys ir jų problemos su kosmetika

naturali kosmetika
naturali kosmetika

Didžiausia žmonijos problema yra ta, kad ji per daug patikli. Neatsargiai renkamės maistą, vaistus, kosmetiką bei kitus gero gyvenimo atributus. Patys naikiname ir teršiame savo pasaulį, kuriame gyvena mūsų žmonija ir turėtų gyventi ateinančios kartos. Norėdami padėti žmonėms susivokti apie savo veiksmus ir mūsų žalą savo organizmui, turėtume susiimti ir vartoti ekologiškus produktus. Vienas iš jų galėtų būti natūrali kosmetika ir jos priemonės.

Šią kosmetikos temą būtina gvildenti, nes tik taip galima daryti išvadas ir mažintis savo sveikatos žalą. Juk tik nuo pačių žmonių pasirinkimo priklauso ateitis. Žmonių turi teisę rinktis kokią kosmetiką naudoti, tačiau mes turime juos skatinti ir pakreipti ta linkme, kad jie galėtų tapti ekologiškai ir mažiau terštų gamtą. Juk nesinori jog pakelėse mėtytųsi tušti flakonai azoto pilnų purškalų, kurie mažina ozono sluoksnį. Visiškai pakeisti žmonių neįmanoma, bet galima bent jau pasistengti, kad nors kas nors atkreiptų į tai dėmesį ir pradėtų pasikeitimus bent jau nuo savęs. Kuo daugiau piktnaudžiaujama siūlomais žalingais veiksniais, tuo didesnių ir keistesnių ligų atsiranda, kurias darosi vis sunkiau įveikti nors mūsų medicina jau yra pažengusi labai daug lyginant su tuo kas buvo prieš šimtą metų. Užnuodytas maistas, gėrimai, kosmetika, net vaistai. Kuo belieka pasikliauti? Geriausias būdas naudoti jau laiko patikrintus produktus.

Vienas iš jų yra pudra Egipto žemė. Šis produktas žemėje yra jau daugiau nei pora tūkstančių amžių, tačiau kadangi jis yra atėjęs iš senovės Egipto karalystės galime suprasti, kad tai yra vienas natūraliausių produktų kuriuos tik galime rasti pasaulyje. Egipto žemė yra nuostabi kosmetinė priemonė ne tik dėl savo natūralumo bet ir dėlto, kad yra sąlyginai nebrangi todėl nepaveikia jūsų piniginės. Dažnai reklamuojant kosmetikos produktus per reklamą žmonių mintys ir apsisprendimai yra labiausiai paveikiami, todėl internetinis apsipirkimas yra naudingesnis, nes žmonės nepatiria psichologinio spaudimo ir be kitų asmenų gali blaiviai įvertinti ar šis prekė jam yra reikalinga. Kosmetika internetu padeda išsirinkus prekę perskaityti visas jo sudedamąsias dalis, todėl jūs esate tikri, kad įsigydami šį dalyką tapsite dar draugiškesni gamtai.

Aišku, kai jūs perkate kosmetikos priemones prisiminkite ir tai, jog kartais net ir jums atrodančios ekologiškos grožio priemonės iš tiesų nėra tokios ekologiškos. Teko pažinoti vieną merginą, kuri visada prisiaugindavo nagus. Parduotuvėse jūs galite įsigyti tokias priemones nagams, tačiau šios priemonės nagams iš tiesų nėra ekologiškos. Jos yra pagamintos iš plastiko, o kadangi plastiko irimo periodas yra 500 metų tikiuosi pačios puikiai suprantate kokią žalą gamtai jūs darote. Pasistenkite to atsisakyti ir naudokite tik natūralius dalykus.

 http://tikrojiegiptozeme.lt/